Bydlení jen pár kroků od golfového hřiště

Golfový resort na dosah

Vyberte si svůj nový domov v klidné části Mladé Boleslavi, díky kterému budete mít golfové hřiště na dosah. Pokud často jezdíte na služební cesty a hledáte stabilní zázemí s možností zpříjemnit si váš pobyt hrou golfu, je toto bydlení ideální volbou.

#

Hřiště s nejdelším pětiparem v Česku

Osmnáctijamkové hřiště Sand Martin’s Holes nabízí ty nejlepší podmínky pro všechny golfové hráče. Na 70 hektarech má plně zavlažované hřiště 72 par s nejznámější pětiparovou jamkou č. 15, která je nejdelší v České republice. Zajímavý zážitek nabídnou i další jamky s ostrovním greenem nebo jamka hraná přes rokli.

#

První rok hry zdarma

Ať už jste pravidelným hráčem, nebo s hrou golfu teprve začínáte, máme pro vás výhodnou nabídku. Při koupi nemovitosti získáte možnost hrát
v areálu golf zdarma, a to po dobu jednoho roku.

#

Vlastní akademie, půjčovna i wellness

Na své si přijdou také úplní začátečníci, kteří mohou využít devítijamkovou akademii. Kromě toho areál nabízí golfovou školu a půjčovnu golfových potřeb. V blízkosti areálu se nachází také wellness, restaurace a venkovní volně přístupná posilovna.

#

Indoorové centrum 
s FSG simulátory

V případě nepříznivého počasí můžete využít indoorového centra, které nabízí 3 full swing simulátory a výběr z celkem 58 světových mistrovských hřišť.

#

Skvělá dopravní dostupnost

Golfový areál je vzdálen pouze 40 minut jízdy autem od Černého Mostu 
v Praze. Na trase Praha-Liberec je snadno dostupný z rychlostní silnice R10. Po sjezdu v Mladé Boleslavi směrem Kosmonosy (EXIT 46) se k němu dostanete během 5 minut.

#

Bydlení pro jednotlivce, páry i rodiny s dětmi

Green Mladá Boleslav nabízí více než 100 nemovitostí různých dispozic od 1+kk až po 4+kk. Menší jednotky od 36,4 m² jsou vhodné pro jednotlivce hledající zázemí pro své služební cesty nebo pro mladé páry. Pro rodiny s dětmi hledající dlouhodobý domov jsou k dispozici větší jednotky o velikosti až 135,6 m².

Chci si prohlédnout

#